Erdő- és vadgazdálkodás

Az Országos Vadgazdálkodási Alap (OVA) 2018. évi pályázati felhívására összesen 835 pályázatot nyújtottak be a vadászkamarához.


A benyújtott pályázatokat az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) területi szervezeteinek vadvédelmi és vadgazdálkodási bizottságai formailag ellenőriztek és tartalmilag véleményeztek. A formai ellenőrzés során 27 pályázatot hibásnak ítéltek a területi bizottságok, mely pályázatok a továbbiakban érdemi bírálatra nem bocsáthatók. E pályázatok vadászatra jogosultjai a megadott elektronikus elérhetőségen 2018. november 30-ig értesítést kaptak a Kamara területi szervezeteinek vezetőségétől.

A formailag megfelelő pályázatokat – az előzetes szakmai véleményezést követően – az országos vadvédelmi és vadgazdálkodási bizottság a meghatározott és közzétett pontrendszer alapján bírálja el (a pályázatok itt érhetők el), majd rangsorolva az OMVK elnöksége részére előterjeszti. A pályázatokkal kapcsolatos végső döntést (támogatás vagy elutasítás) az elnöksége hozza meg 2019. január 31-ig.


(forrás: OMVK)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei