Megyei hírek

Az idei „VIII. Hévízi Borünnep 2019.” augusztus 16-20. között a fürdőváros sétálóutcáján és főterén rengeteg látogatót vonzott. A ma már országos hírnévre szert tett rendezvénysorozat a térségben egyedülálló kulturális és gasztronómiai kínálattal várta a látogatókat.


A helyi termékek fogyasztásának élénkítése és az egészséges táplálkozás népszerűsítése érdekében a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Zala Megyei Igazgatósága szervezésében három termelő kínálta finomabbnál finomabb, saját gazdaságból származó áruit a fürdővendégek és turisták számára. A búcsúszentlászlói házi sertéshúsáruk sonkák, füstölt kolbászok, szalonnák mellett gyenesdiási házi réteseket, lekvárt és különleges ízvilágú szörpöket, valamint zalakoppányi vegyszermentes zöldségeket, gyümölcsöket, házi készítésű kenyeret kóstolhattak a vásári forgatag látogatói.

A hazai nagy borvidékek képviselői mellett természetesen a zalai borászatok is bemutatkoztak a programsorozaton. A látogatók prémium borokat kóstolhattak, étkek sokaságát próbálhatták ki, este színvonalas koncerteket hallgathattak, emlékként pedig Hévízi Borünnepes pohárral gazdagodhattak.

 

(nak.hu)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei