Megyei hírek

„Hagyomány és innováció a vidékfejlesztésben” címmel rendeznek konferenciát és rengeteg, családoknak és gyerekeknek is szóló programot 2019. szeptember 20-22. között Békéscsabán, a Csabagyöngye Kulturális Központban és a Szent István téren.


– A hagyománynak és az innovációnak nem kell távol állnia egymástól – mondta dr. Kulcsár László, a NAK megyei elnöke a hétfői sajtótájékoztatón, amin mellette részt vett Szente Béla, a Csabagyöngye Kulturális Központ igazgatója, dr. Kulcsár László, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Békés megyei elnöke, valamint Szegedi Balázs, Herczeg Tamás országgyűlési képviselő kabinetfőnöke. Kulcsár László (képen, középen) szerint Békés megye agrármegye, ahol értéket jelent a mezőgazdaság, ahol felkészült és szorgalmas szakember, gazdálkodók dolgoznak.

– A kultúra a mezőgazdaságra épült Békés megyében – fogalmazott Szente Béla, hozzátéve, igyekeznek a programok során az agráriumot érintő kérdések mellett kitekinteni a turisztikára, a kultúrára is.

Pénteken a Csabagyöngye Kulturális Központban vidékfejlesztési konferencia kerül megrendezésre. Az előadásokon a jó gyakorlatokat, az inspiráló példákat is bemutatják. Kísérőprogramként pénteken délután nyílik kiállítás a Szent István téren, mezőgazdasági gépeket mutatnak be, tablókon keresztül a helyi termelők is megjelennek.


(nak.hu)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei