Országos hírek

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) is kiemelten készül a hamarosan kezdődő egységeskérelem-beadási időszakra, ezért falugazdász-irodáit még biztonságosabbá alakítja.


A NAK számára is – ahogyan tagjai számára is – kiemelten fontos az egységes kérelmek 2020. április 6-án induló beadási időszaka. A kamara nyomon követi a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos kormányzati intézkedéseket, és törekszik arra, hogy a kérelmek beadásában közreműködő falugazdászok munkarendjét és munkakörülményeit is a folyamatosan változó előírásokhoz igazítsa.

Annak érdekében, hogy a kamara megóvja tagjai és munkavállalói egészségét, szakértői javaslatok alapján igyekszik felkészíteni a falugazdász-irodákat a biztonságos ügyfélfogadásra, a nagyobb leterheltséget jelentő egységeskérelem-beadási időszakra. Amíg ez az előkészítés megtörténik, addig valamennyi irodában szünetel a személyes ügyintézés.

A falugazdászok ezalatt is dolgoznak a kamarai tagok érdekében, otthonról állnak az ügyfelek rendelkezésére, ügyintézési céllal bizalommal kereshetik őket telefonon vagy e-mailben! Mindemellett a kamara központi ügyfélszolgálatánál is érdeklődhetnek az ingyenesen hívható 06-80/900-365 számon vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

 

(NAK)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei