Országos hírek

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara mobilkommunikációs szolgáltatása a BirtOKOS Mobil 2017 januárjában indult útjára, azóta előfizetői száma folyamatosan növekszik, a közösségi médiában is több ezer fő követi az ezzel kapcsolatos információkat.


A kamara egyik célkitűzése a tagok kiadásainak csökkentése. Mivel a mobilkommunikációs szolgáltatások „fogyasztása” teljesen beépült a mindennapi életbe, gyakorlatilag a „rezsi” része lett. A szolgáltatók azonban nem kifejezetten a kamara tagjainak igényeihez alakították ki csomagjaikat, és az árképzés is erősen árbevétel-orientált. Ezen felismerések vezettek a szolgáltatás létrehozásához, ami versenyképes alternatívát nyújt a piacon elérhető publikus mobilcsomagokkal szemben, hiszen: nincsenek rejtett költségek, másodpercalapú a számlázás, a megadott percdíjak normáldíjasak, ezek bármely belföldi irányba értendők, nincs kapcsolási díj.

A szolgáltatás fejlesztéseként első lépésben a 2017-es évi kamarai tagdíj bevalláskor a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara minden szerződéses SIM-kártya után 1000 forint tagdíjjóváírást adott a meglévő BirtOKOS Mobil előfizetés után, ami a kamara tagjának a neve alatt szerepelt. A fejlődés, és a tagok piaci-, gazdasági helyzetének érdekében a szolgáltatás további újításokat tervez, remélve hogy általuk tovább növekszik a BirtOKOS Mobil népszerűsége a kamarai tagok körében.

2018 tavaszára beindul a kártyafüggetlen mobiltelefon-értékesítés, ami az állandó készüléklistát kiegészítve időszakos akciókkal szolgálja a tagok kényelmét és igényeit. A csúcskategóriás telefonok mellett főszerepet kapnak az ár-érték arányban kedvezőbb középkategóriás készülékek, és az elnyűhetetlen strapatelefonok is felkerültek a palettára. Szintén 2018 tavaszától várható az a kampány, amiben minden új ügyfelet hozó előfizető bruttó 200 forintos jóváírást kap SIM-kártyánként, amennyiben az rendben és időben fizeti számláját. Szintén kidolgozás alatt van a mobiltelefon kiegészítők és különböző – akár a precíziós gazdálkodással összeköthető – okoseszközök forgalmazása is. 2018 tehát tartalommal teli izgalmas év lesz a Kamara BirtOKOS szolgáltatásának, jelenlegi és leendő előfizetőinek egyaránt.


(NAK)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei