A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 2018. november 12-én rendezi meg immár hagyományos, „Élelmiszeripari Körkép” című rendezvényét.
A NAK 2016 őszén indította el „Élelmiszeripari körkép” rendezvénysorozatát, melynek keretében élelmiszer-feldolgozó tagjaink számára nyújtunk szakmai előadások keretében információt az őket érintő aktualitásokról. A jelentős érdeklődésre számot tartó konferencia idén ősszel, immáron negyedik alkalommal folytatódik.
Időpontja: 2018. november 12. Helyszíne: Aquincum Hotel Budapest (1036 Budapest, Árpád fejedelem útja 94.).
A program
9.30-tól: Regisztráció
10.30: Köszöntő – Győrffy Balázs elnök, NAK
10.40: A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara élelmiszeripart érintő tevékenységei – Éder Tamás élelmiszeriparért felelős alelnök, NAK
10.50: A NAK Élelmiszeripari Igazgatóságának tevékenységei, az élelmiszeripari koordinátori hálózat bemutatása – Keleti Marcell élelmiszeripari igazgató, NAK
11.00: Az újjáalakult Agrárminisztérium élelmiszeripart érintő tevékenysége, tervei – Dr. Nagy István agrárminiszter, Agrárminisztérium
Kérdések, válaszok
11.30: Kávészünet
12.00: Élelmiszerágazati helyzetelemzés – Papp Gergely szakmai főigazgató-helyettes, NAK
12.20: Gasztronómiai körkép – Dr. Forgács Attila, gasztropszichológus, egyetemi docens, ELTE, Pedagógiai és Pszichológiai Kar; központvezető, Pszichológia és Pedagógia Központ, Budapesti Corvinus Egyetem
13.00: Zárszó – Éder Tamás élelmiszeriparért felelős alelnök, NAK
13.10: Szendvicsebéd
A konferencia ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amelyet itt lehet megtenni.
Az esemény meghívója itt elérhető.
(nak.hu)