Sajtóközlemények

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága 2018. december 4-én tartja az „Együtt az élelmiszeriparért” című konferenciasorozata keretében az új marketingtrendekről szóló rendezvényét.

Az „Együtt az élelmiszeriparért” című konferenciasorozat részeként a marketing szerepének és lehetőségeinek bemutatására kerül sor 2018. december 4-én, Budapesten, a Rubin Wellness & Conference Hotelben. A konferencia keretein belül a résztvevők átfogó képet kapnak a vizualitás fontosságáról, ehhez kapcsolódóan a címkézés szerepéről, a fogyasztói döntéseket elősegítő kommunikációs csatornák kialakításáról és alkalmazásáról, valamint a digitális marketingben rejlő lehetőségekről. A konferencián való részvétel a kamara tagjai számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A részletes meghívó és a regisztrációs link a NAK internetes portálján (www.nak.hu) érhető el.

A rendezvényt az a vitathatatlan tény indokolja, hogy mindennek alapja a tudás, és fontos annak fejlesztése. Ennek érdekében a NAK elsődleges feladata az ágazatban tevékenykedők képességeinek, szakmai ismereteinek fejlesztése. A kamara számára fontos, hogy minél több élelmiszeripari tevékenységhez kapcsolódó területre kiterjedően tudjon jól hasznosítható információkat nyújtani a tagjainak. Az iparban folyamatos átalakulás figyelhető meg, amelyet egyrészről a vevői oldaltól érkező igények, másrészről a piaci versenyben betöltött szerep erősítése indokolnak, ezekre pedig az iparnak időben reagálnia kell. Az élelmiszeripari szereplők sikerességét szem előtt tartva a NAK számára a legújabb innovációk és trendek megismerése és átadása a legfontosabb.

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei