Szakmai információk és anyagok

Mezőgazdasági Parcella Azonosító Rendszerhez (továbbiakban: MePAR) való hozzáférés lehetősége szaktanácsadók részére

 

Évente két alkalommal van lehetősége minden aktív névjegyzéki szaktanácsadónak MePAR hozzáférést igényelni, amit az Országos Szaktanácsadási Központon (továbbiakban: OSzK) keresztül igényelhet.

Az igénylés minden év első és utolsó negyedében történik, amikor körülbelül egy hét áll rendelkezésre, hogy az OSzK által előzetesen megküldött tájékoztató emailnek megfelelően a csatolmányban szereplő űrlapokat WORD formátumban és aláírás nélkül kell megküldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre.

Amennyiben a kérelem PDF, JPEG vagy PNG formában érkezik, úgy az űrlap nem fogadható el és igénylés semmisnek tekintendő.

Azok a szaktanácsadók, akik több gépet is használnak munkájukhoz (asztali gép, laptop, táblagép stb.) maximum 3 hozzáférést igényelhetnek a MePAR rendszerhez.

Fontos, hogy azoknak a szaktanácsadóknak, akik már rendelkeznek 3 db MePAR hozzáféréssel, de elfelejtették jelszavukat vagy cserélődtek elektronikai eszközeik, a Budapest Főváros Kormányhivatal segítségét kell kérniük a probléma megoldása érdekében. Ehhez a formanyomtatványt az OSzK igény esetén megküldi a kérelmező részére. A kérelmet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre szükséges elküldeni. Amennyiben több hozzáférést szeretne aktiválni, mindegyikhez külön kérelmet szükséges csatolni.

 

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Egységes kérelem

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei