Vizsgaszervezés

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara felhívása az Országos Szakképzési Névjegyzékhez tartozó vizsgaelnöki és vizsgabizottsági névjegyzékbe történő jelentkezésre.A szakképzésről szóló törvény alapján, azokban a szakképesítésekben, amelyekben a gazdasági kamara a szakképesítésért felelős miniszterrel kötött megállapodás alapján kidolgozza és gondozza a szakmai és vizsgakövetelményt, a gazdasági kamara közvetlenül tesz javaslatot az állami szakképzési és felnőttképzési szerv részére a vizsgaelnöki névjegyzékre.
A vizsgabizottsági névjegyzékre a gazdasági kamara az Szt. 15. § (4) bekezdése alapján tehet javaslatot. Az állami szakképzési és felnőttképzési szerv részére történő javaslattétel előkészítése jelen felhívás keretében történik.
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara így a vidékfejlesztési miniszter hatáskörébe tartozó alábbi szakképesítések tekintetében tesz javaslatot a névjegyzékre.


Részletes pályázati felhívás pdf innen (592 KB) , a jelentkezési adatlap document innen (47 KB) , az önéletrajz minta document innen (57 KB) , a gyakorlati idő igazolására szolgáló adatlap document innen (17 KB) , a személyi adatok kezeléséről való nyilatkozat  document innen (36 KB) tölthető le.

 

(NAK)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei