Kamarai kártya

A kamarai kártya segítségével egyes szolgáltatások igénybevételekor meghatározott kedvezményekre jogosultak a kártyabirtokosok.

 

Kamarai kártya elfogadóhelyek

 

    

      

   

 

  

 

 

 

MOL-NAK üzemanyagkártya igénylés

 

 

Tisztelt Vállalkozó!

 

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (továbbiakban NAK) a 2012. évi CXXVI. törvénynek megfelelően működését tekintve megújul.

A törvény egyik kulcseleme, hogy alanyi tagságot vezet be a mezőgazdasági, élelmiszeripari, agráripari és vidékfejlesztési szektorban. Ez jelentős, közel 400 ezer főre bővülő tagnövekedést jelent az NAK számára.

Célunk, a kamarai tagok versenyképességének hatékony támogatása, valamint gyakorlatorientált tagi szolgáltatások nyújtása. Ennek érdekében a NAK egységes szolgáltatáspalettát hozott létre ügyfelei számára. A szolgáltatásoknak keretet adó eszközök között szerepel a kamarai tagok részére kibocsátásra szánt Kamarai Kártya, melynek segítségével egyes szolgáltatások igénybevételekor meghatározott kedvezményekre jogosultak a kártyabirtokosok.

Megkeresésünk célja, hogy a Kamarai kártyához kapcsolódó szolgáltatásaink bővítéséhez olyan vállalkozásokat vonjunk be, melyek tevékenységükkel és szakmai felkészültségükkel, hozzá tudnak járulni a NAK szolgáltatási célkitűzéseihez, ügyfélkörünk széleskörű kiszolgálásához. A szolgáltatási rendszerünkhöz kapcsolódó cégek piaci előnyt kovácsolhatnak versenytársaikkal szemben a Kamarai Kártyával rendelkező NAK tagok nagyarányú vásárlóerejének segítségével.

Amennyiben számíthatunk együttműködésükre, a következő pár lépést követően csatlakozhat Kamarai Kártya Programunkhoz.

1. A leendő Elfogadó Partner megismeri és elfogadja az együttműködő felek között kötődő, kártyaprogramra vonatkozó pdf Általános Szerződési Feltételeket, (99 KB) a honlapon erre a célra kialakított felületen.
2. Az Általános Szerződési Feltételek megismerését követően, az Elfogadó Partner a Partnercég regisztrációs űrlapot hiánytalanul kitölti.
3. Fentieket követően a Kamarai Kártya Program üzemeltetője visszaigazoló e-mailt küld az Elfogadó Partner által megadott e-mail címre.
4. Az Elfogadó Partner, regisztrációjának hitelesítése érdekében postai úton megküldi a Rendszergazda (1119 Budapest, Fehérvári út 89-95. Nemzeti Agrárgazdasági Kamara) részére a cég képviselőjének aláírási címpéldány (egyéni vállalkozó esetén vállalkozói igazolvány) másolatát.
5. Az Elfogadó Partner elfogadó helyére vonatkozó regisztrációja a fenti pontok teljesítését követően szerződéskötésnek minősül.

A Kamarai kártya Programba ide kattintva tud regisztrálni.

Együttműködésüket köszönjük!

 

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei