Nemzetközi vásárok

A Moldovai Köztársaságban negyedik alkalommal rendezik meg az üzleti környezetnek, a beruházásnak és az export promóciónak szentelt „2017. évi Moldovai Üzleti Hét” eseményt, amelyre Chisinauban kerül sor 2017. október 2-6. között.


A „2017. évi Moldovai Üzleti Hét” platformot jelent a vállalkozások közötti eseményekhez és megbeszélésekhez, a potenciális partnerekkel való kapcsolati panelekhez, valamint számos, a beruházások területén megvalósuló tervnek és irányzatnak szentelt üléshez, lehetőségekhez a befektetők számára, továbbá navigálást biztosít a Moldovában vállalkozások indításával és fejlesztésével kapcsolatos összetett műveletek tekintetében.

Az 5 nap alatt a „2017. évi Moldovai Üzleti Hét” összehívja az autóiparban, az energiaiparban, az agrár-élelmiszeriparban, az oktatásban, az építőiparban, a feldolgozóiparban, a turizmusban, az információ és kommunikációs technológia terén, a kiskereskedelemben, a textil-, ruházati- és cipőipari ágazatokban működő vállalkozásokat, befektetőket, politikai döntéshozókat és iparági vezetőket, valamint fejlesztési partnereket és a diplomáciai testületek képviselőit.

A Moldovai Köztársaság az a hely, ahol a nemzetközi vállalatok hozzájuthatnak az európai és a Független Államok Közössége piacaihoz, optimalizálhatják működési költségeiket, szakképzett munkaerőt találhatnak versenyképes bérekért, vagy áttelepülhetnek és továbbra is közel maradhatnak elosztó- és összeszerelő központjaikhoz, Moldova versenyképes üzleti környezetének, valamint képzett, fiatal és többnyelvű lakosságának köszönhetően.

A Moldovai Befektetési és Export Promóciós Szervezet (MIEPO) a „2017. évi Moldovai Üzleti Hét” általános szervezője, amely jelentkezni fog majd az esemény részletes programjával. Bármely kérdéssel vagy problémával kérjük, forduljanak bizalommal a MIEPO csapatához a (+373) 22 27 36 54-es telefonszámon vagy az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Őstermelői adatok lekérdezése

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok