Élelmiszer-feldolgozás

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 2017 őszén is megrendezi élelmiszeripari konferenciasorozatát. A harmadik, szeptember 14-i esemény – amelyre jelentkezni lehet – témaköre a tejfeldolgozás.


A 2017. szeptember 14-i esemény helyszíne: Holiday Inn Hotel, 2040 Budaörs Agip u. 2. (A parkolási lehetőség a szálloda kültéri parkolójában ingyenes.)

A program:
9:30-tól regisztráció

10:00: Köszöntő, bevezető (Éder Tamás élelmiszeriparért felelős alelnök, NAK)

10:15: A NAK Élelmiszeripari Igazgatósága által szervezett képzések tapasztalatai (Keleti Marcell élelmiszeripari igazgató, NAK)

10:40: GMO-mentes tej (Zászlós Tibor alelnök, NAK; A GMO mentes Magyarországért Egyesület alapító tagja)

11:05: Tejpiaci helyzetkép (Harcz Zoltán ügyvezető, Tej Terméktanács)

11:30:Tejipari kutatási tendenciák (Dr. Kocsis Róbert ügyvezető, Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft.)

11:55: A NAK szerepvállalása a duális képzésben (Dr. Szilágyi János szakképzési igazgató, NAK)

12:20: GINOP élelmiszeripari támogatások helyzete (Keleti Marcell élelmiszeripari igazgató, NAK)

12:45: Kérdések-válaszok

13:00  Zárszó

13:10: Szendvicsebéd

A részletes meghívó itt elérhető. A konferencia ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az ezen a linken megtalálható felületen lehet.

 

Az Élelmiszeripari Körkép - 2017 című rendezvénysorozat következő állomásai:
2017. október 17.: Húsfeldolgozási rendezvény
2017. október 24.: Élelmiszer-feldolgozás és -kereskedelem rendezvény

A rendezvények programjai folyamatosan kerülnek fel a portálra.

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Telekommunikáció

Őstermelői adatok lekérdezése

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok