A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 2017 őszén is megrendezi élelmiszeripari konferenciasorozatát. A harmadik, szeptember 14-i esemény – amelyre jelentkezni lehet – témaköre a tejfeldolgozás.
A 2017. szeptember 14-i esemény helyszíne: Holiday Inn Hotel, 2040 Budaörs Agip u. 2. (A parkolási lehetőség a szálloda kültéri parkolójában ingyenes.)
A program:
9:30-tól regisztráció
10:00: Köszöntő, bevezető (Éder Tamás élelmiszeriparért felelős alelnök, NAK)
10:15: A NAK Élelmiszeripari Igazgatósága által szervezett képzések tapasztalatai (Keleti Marcell élelmiszeripari igazgató, NAK)
10:40: GMO-mentes tej (Zászlós Tibor alelnök, NAK; A GMO mentes Magyarországért Egyesület alapító tagja)
11:05: Tejpiaci helyzetkép (Harcz Zoltán ügyvezető, Tej Terméktanács)
11:30:Tejipari kutatási tendenciák (Dr. Kocsis Róbert ügyvezető, Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft.)
11:55: A NAK szerepvállalása a duális képzésben (Dr. Szilágyi János szakképzési igazgató, NAK)
12:20: GINOP élelmiszeripari támogatások helyzete (Keleti Marcell élelmiszeripari igazgató, NAK)
12:45: Kérdések-válaszok
13:00 Zárszó
13:10: Szendvicsebéd
A részletes meghívó itt elérhető. A konferencia ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az ezen a linken megtalálható felületen lehet.
Az Élelmiszeripari Körkép - 2017 című rendezvénysorozat következő állomásai:
2017. október 17.: Húsfeldolgozási rendezvény
2017. október 24.: Élelmiszer-feldolgozás és -kereskedelem rendezvény
A rendezvények programjai folyamatosan kerülnek fel a portálra.