2021. október 1-2. között ismét megrendezésre kerül az ÖKO Expo Kiállítás és Konferencia Hajdúnánáson, melynek fő célja, hogy az ökológiai gazdálkodásban érintett valamennyi szereplő: termelők, feldolgozók, kereskedők, szolgáltatók, tudományos szakemberek, szaktanácsadók számára megjelenési, találkozási alkalmat kínáljon.

A kiállítás mindkét napján szakmai és közönség programok széles választékával várjuk az ökológiai gazdálkodásban érdekelt gazdálkodókat, iskolákat, közétkeztetésben részt vevőket, az ökotudatos családokat és gyermekeket.

Fókuszban:

  • A precíziós technológiák
  • A közétkeztetés reformja által kínált lehetőségek és kihívások
  • Gyakorlati gépbemutató

A rendezvényen a szakmai programok mellett több mint 40 kiállító kínálja tudását, technológiáját, szolgáltatásait és termékeit a helyszínen.

Az ÖKO EXPO moderátora Pálóczi József rádiós műsorvezető.

A részletes program ITT érhető el, a kiállítói katalógus pedig ITT tölthető le.

A programmal kapcsolatosan felmerülő kérdés esetén keresse bizalommal munkatársunkat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a +36 52 503 310 és +36 30 596 6828 telefonszámokon.

Szólláth Tibor elnök úrral készült rádió interjú, melyben az ökológiai gazdálkodásról oszt meg fontos gondolatokat, ITT hallgatható meg.

 

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Egységes kérelem

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei