Tejipar

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Élelmiszeripari Igazgatósága a 2021. II. félévben másodszor rendezi meg Tejipari szakmai gyakorlati napjait, így októberben a savanyított tejtermékek készítéséről hallhatnak tagjaink.

2021. október 19-20. között tartjuk a Magyar Tejgazdasági Intézet mosonmagyaróvári telephelyén megrendezésre kerülő Savanyított tejtermékek készítése elnevezésű programunkat, melyre azon tagjaink jelentkezését várjuk, akik még csak most szeretnének belekezdeni az említett termékek előállításába, vagy akik alap szintű tudásukat szeretnék bővíteni a témában.

A kétnapos program keretében elméleti szinten szerezhetnek ismereteket a résztvevők a tejről, mint a gyártandó termékek alapanyagáról, a joghurt, a kefir, a tejföl, valamint a túró gyártástechnológiájáról, az említett termékek érzékszervi bírálatáról, továbbá az élelmiszerhigiéniáról. A gyakorlati programok során pedig előállításra kerülnek az előadásokon már ismertetett termékek.

A szakmai program költségét a NAK finanszírozza, azonban az esetlegesen felmerülő egyéb költségek (szállás, utazás, programon kívüli étkezés) a résztvevőt terhelik. A gyakorlati napon maximum 12 fő részvételét tudjuk biztosítani, ezért a regisztráció nem jelent automatikus részvételi lehetőséget. A helyszínre történő belépés kizárólag érvényes védettségi igazolvány, vagy a védettséget igazoló applikáció bemutatásával lehetséges!

A meghívó és a részletes programterv IDE kattintva, a regisztrációs felület pedig IDE kattintva érhető el.

Az érdeklődők további információkat kaphatnak Szőke Rita élelmiszeripari munkatárstól a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen vagy a +36 70 383 91 94-es telefonszámon.

 

(NAK/Szőke Rita)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Egységes kérelem

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei