Szakképzés

Legyél TE is AGRÁRDIÁK!

Pályaválasztás előtt állsz és érdeklődsz az agrárium iránt? Akkor kövesd nyomon pályaválasztással kapcsolatos digitális kampányunkat!

A „Palkó pályát választ!” kampány során bepillantást nyerhetsz az agrárszakképzés világába, érdekes, hasznos információkkal gazdagíthatod tudásodat.

Ne maradj le, nézd meg, hogy miként kóstol bele egy influenszer a Gazda, a Kertész, a Mezőgazdasági technikus, valamint a Sütő- és cukrászipari technikus szakmák rejtelmeibe. Kövesd nyomon kampányunkat Görbe Palkó Instagram, Facebook, YouTube és TikTok oldalán!

Kérdésed van? Lapozgasd kiadványunkat!

A képzésekről bővebben ITT olvashatsz.

 

Tekints be az agrárszakképzés világába, nézd végig szakmabemutató kisfilmjeinket! Tudj meg többet a mezőgazdaságról, az erdészetről, a kertészetről és az élelmiszeriparról! Tanulj tovább az agrárszakképzésben!

Agrár-pályaválasztási nyílt napok 2021

A NAK pályaorientációs tevékenységének kiemelt célja az agrár-szakképzésbe történő beiskolázás elősegítése, valamint a pályaválasztó fiatalok körében a mezőgazdasági, erdészeti, kertészeti, környezetvédelmi és élelmiszeripari szakmák/szakmairányok népszerűsítése. Az agrárszakképző intézmények és az új szakmajegyzék szerinti agrárszakmák/szakmairányok megismerésére a NAK által 2021. október-november hónapokban szervezett pályaorientációs programnapokon, valamint az agrárszakképzésben érintett szakképző intézmények…

  Agrár képzést hirdető intézmények 2022/2023

  VERSENYFELHÍVÁS „SZERETEM A SZAKMÁM” KISFILM KÉSZÍTÉSÉRE

  Kapcsolat

  Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

  Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

  Adószám: 18399257-2-43

  E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

  Zöld szám: +36 80 900 365

  Személyes ügyfélfogadás

   

  Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

  ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ