Szaktanácsadói névjegyzék - ESZNR

Tisztelt Szaktanácsadó szervezet!

 

A mezőgazdasági és vidékfejlesztési szaktanácsadói tevékenységről és a mezőgazdasági szaktanácsadási rendszerről szóló 16/2019. (IV. 29.) AM-rendeletnek (továbbiakban: rendelet) megfelelően a szaktanácsadó tevékenység bejelentése a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által kezelt Elektronikus Szaktanácsadói Névjegyzékkezelő Rendszeren (ESzNR) keresztül kezdeményezhető.

A rendelet itt érhető el.         

A bejelentési folyamat elindítása előtt kérjük, hogy figyelmesen olvassa el az alábbi tájékoztatót!

Tájékoztató és kitöltési útmutató a szaktanácsadói tevékenység bejelentéséhez - a tájékoztató ide kattintva érhető el

Tájékoztatjuk, hogy a szaktanácsadó szervezet bejelentkezése során kötelező megadni a szervezet alkalmazásában vagy munkavégzésre irányuló, egyéb jogviszonyban álló szaktanácsadó(k) nevét és névjegyzékszámát!  Javasoljuk, hogy a szervezet bejelentését a szaktanácsadóinak bejelentkezését követően tegye meg!

pdf Szaktanácsadói tevékenység bejelentésére szolgáló űrlap (305 KB)

Felhívjuk figyelmét, hogy a bejelentési űrlap saját gépre történő mentést követően, a mentett helyről (asztal vagy meghajtó) való megnyitással válik kitölthetővé.

A szaktanácsadói tevékenység bejelentését segítő önellenőrző lista - a lista ide kattintva érhető el

Kérjük, hogy a bejelentési űrlap elektronikus megküldését követően, a kitöltött, kinyomtatott és aláírt űrlapot, valamint a releváns csatolandó dokumentumokat postai úton is küldje meg a NAK részére.

A bejelentkezés során felmerülő kérdéseket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. elektronikus levelezési címre várjuk.

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Egységes kérelem

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei