NAK Piackereső

A NAK Piackereső szolgáltatása megújult formában és tartalommal áll az érdeklődők rendelkezésére. A folyamatosan bővülő adatbázis tartalmazza a már korábban is elérhető közvetlen értékesítést segítő helyi termelői piacokat valamint kiegészült a hagyományos piacok keresési felületével.

Szolgáltatásunk lehetővé teszi mind a fogyasztó, mind a termelő számára, hogy megtalálja a hozzá legközelebb lévő piacokat illetve megismerje az ott értékesítő termelőket és termékeiket.

A felület többféle keresési lehetőséget is biztosít, így „Piac”, „Termelő” vagy „Termék” szerint, a kívánt vármegyét vagy termék esetén a kívánt termékcsoportot kiválasztva.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara szándéka, hogy minél többen válasszák a piacot rendszeres bevásárlásuk helyéül. A piac évezredek óta egyfajta közösségi térként is funkcionál, számos egyéb társadalmi tevékenységnek is helyet adva. Lehetőség van kérdezni az árustól, személyes, közvetlen kapcsolatot kialakítani, esetenként a termékeket is megkóstolni. A piacon vásárlás a tudatos táplálkozás terén is előrelépést jelent.

Piackeresőnket folyamatosan frissítjük, biztosítva a naprakész információk elérését.

Ha Ön termelő/élelmiszer-előállító és piacon értékesít, jelentkezzen:

Az országos NAK Piackereső ingyenes szolgáltatás, amelyhez termelők, agrárgazdálkodók jelentkezését folyamatosan fogadjuk. Ha Ön őstermelő illetve kistermelő, helyi termelői piacon értékesít; és/vagy agrárgazdasági tevékenysége során piacon értékesít, díjmentesen biztosítunk Önnek megjelenési lehetőséget a NAK Piackeresőben. Amennyiben élni kíván a lehetőséggel, az alábbi nyomtatvány kitöltésével, vegye fel a kapcsolatot a lakhelye szerinti NAK vármegyei igazgatósággal, illetve a kamara vármegyei vidékfejlesztési referensével.

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ