Erdőgazdálkodás

Az Agrárgazdasági Kamara, a Mátyás Fakereskedő Kft., a Mecsekerdő Zrt. és az Országos Erdészeti Egyesület szakmai rendezvényt szervez, melyen erdészeti gépek gyakorlatorientált bemutatására kerül sor. A gépbemutató célja a gyérítésekben használható gépek elméleti és gyakorlati bemutatása, melynek során a résztvevők korszerű erdészeti gépeket, gépesítési rendszereket ismerhetnek meg.

A rendezvény 2022. június 23-án (csütörtökön), a Mecsekerdő Zrt. területén (Mánfa községhatárban) kerül megrendezésre.

Részletes program:

8:30       Érkezés, regisztráció

9:00       Köszöntők

9:15       Az erdészeti gépesítés aktuális helyzete, trendek, kihívások.

  • Beszámoló az erdészeti gépesítési megoldások újabb eredményeiről, az erdőgazdasági gyakorlatban már alkalmazható és részben alkalmazott új gépek műszaki és ökonómiai jellemzőiről.
  • KONRAD KDH lánctalpas kotró WOODY40 harveszter fejjel erdészeti alkalmazhatóságának elméleti bemutatása, működtetés és alkalmazhatóság mecseki körülmények között.
  • ROTTNE H8 harveszter LogMax3000T harveszter fejjel erdészeti alkalmazhatóságának elméleti bemutatása, működtetés és alkalmazhatóság mecseki körülmények között.
  • MALWA560 kompakt forwarder alkalmazhatóságának elméleti bemutatása, működtetés és alkalmazhatóság mecseki körülmények között.
  • WOODY50 univerzális harveszter fej lánctalpas kotróra szerelve alkalmazhatóságának elméleti bemutatása, működtetés és alkalmazhatóság mecseki körülmények között.

Terepi bemutatók (csoportokban, párhuzamos helyszíneken), közben könnyű ebéd.

15:45     Látottak értékelése, személyes konzultáció.

A képzés szervezője a Mátyás Fakereskedő Kft. és a Mecsekerdő Zrt., együttműködve a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával és az OEE Gépesítési Szakosztályával.

Az esemény az erdészeti szakirányítók és az erdészeti szaktanácsadók képzési rendszerében akkreditált szakmai képzésnek minősül.

A képzési kreditpontok elszámolhatósága előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztráció a név, a JESZ, illetve szaktanácsadói kóddal a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre küldött levélben, vagy telefonon (70 / 520-6301) lehetséges. A rendezvényen a résztvevők létszáma max. 100 fő, emiatt a regisztráció csak annak visszaigazolása esetén érvényes!

NAK/ Kovácsevics Pál

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

Őstermelői adatok lekérdezése

Youtube

Facebook

LinkedIn

Instagram

X

Válassza ki a kívánt ügyintézés típusát!

Felhívjunk tagjaink figyelmét, hogy ügyintéző felületünk átalakult. A részletekről érdeklődjön ITT.
  • TagnyilvántartásTagnyilvántartásban szereplő adatok megtekintése, módosítás bejelentése.
  • Tagdíj ügyintézésTagdíjjal kapcsolatos ügyintézés, korrekciós felület, online fizetés, bizonylatok letöltése
  • Ügyfélszolgálati ügyekTagsággal, tagdíjjal kapcsolatos ügyek intézése, egyenleginformáció, illetve egyéb kérdések és kérések ami a tagságot érintik.
  • SzaktanácsadásSzaktanácsadói tevékenységgel kapcsolatos adatok megtekintése, módosítások kezdeményezése, akkreditált rendezvények listájának elérése.
  • Őstermelői/ ŐCSG nyilvántartással kapcsolatos ügyekAz őstermelők és az őstermelők családi gazdasága nyilvántartásba vételével, adatmódosítással, törléssel kapcsolatos ügyintézési elérhetőségek.
  • Családi mezőgazdasági társaságok nyilvántartásával kapcsolatos ügyintézésA családi mezőgazdasági társaságok minősítés kérelmezésének, adatmódosítás bejelentésének, minősítés törlésének ügyintézési elérhetősége.
  • Mezei őrszolgálatokElektronikus ügyintézés önkormányzatoknak a mezei őrszolgálatok nyilvántartásával és a fenntartásukhoz nyújtott állami hozzájárulás iránti kérelmek benyújtásához.
  • Duális képzőhelyek nyilvántartásba vételi kérelemA gazdálkodó szervezetek elektronikus úton is benyújthatják kérelmüket a duális képzőhelyek nyilvántartásába történő felvételükre.
  • Földművesek / Mezőgazdasági termelő szervezetekFöldműves nyilvántartásba vételhez igazolás kiállítása természetes személy esetében arról, hogy a természetes személy kérelmező a mezőgazdasági tevékenységet a kérelem benyújtását megelőző öt évből legalább három évben saját nevében és saját kockázatára folyamatosan folytatta, de az árbevétel - a három év alatt vagy ennek években meghatározott részében - azért maradt el, mert a mező-, erdőgazdasági célú beruházás még nem hasznosulhatott, illetőleg arról, hogy a szervezet legalább egy vezető tisztségviselője vagy a cégvezetője 3 éves üzemi gyakorlattal rendelkezik.
  • Kamarai meghatalmazásKamarai meghatalmazás létesítésének lehetősége az ügyfél számára elektronikus úton. A kamarai meghatalmazás alapján a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara eljárhat ügyfelei érdekében az agrártámogatásokkal kapcsolatos elektronikus ügyintézésben.
  • Okmányhitelesítés kérelemSzármazási bizonyítványok hitelesítése, kiadása, egyéb kereskedelmi dokumentumok láttamozása, valamint ezek nyilvántartása.
  • Szakmai ellenőrzési szakértői névjegyzék pályázati űrlapjaPályázati lehetőség a szakmai ellenőrzési szakértői névjegyzékbe kerüléshez, az agrár duális képzőhelyek nyilvántartásba-vételénél szakértői feladatok ellátása érdekében.
  • Vizsgafelügyelői névjegyzékPályázat benyújtása a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által nyilvántartott viszgafelügyelői névjegyzékbe.
X

Válassza ki a kívánt ügyintézés típusát!

Felhívjunk tagjaink figyelmét, hogy ügyintéző felületünk átalakult. A részletekről érdeklődjön ITT.
X

E-ÜGYINTÉZÉS KAMARAI BELÉPÉS

...
Az e-Iroda felületre történő belépést követően tagságával és tagdíjával kapcsolatos ügyeket intézhet. Amennyiben szaktanácsadói tevékenységet végez, úgy a belépést követően tevékenységéhez kapcsolódó adatai is megjelennek.

Ha Ön még nem rendelkezik Kamarai nyilvántartási számmal, keresse fel ügyfélszolgálatunkat.

Hasznos tudnivalók az e-Iroda használatához


Lépjen be Kamarai nyilvántartási száma és jelszava megadásával!
Emlékezzen rám