Kamarai hírek

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, nonprofit cége közreműködésével, tanácsokkal segíti azokat a tagjait, akik területükön – a kormány által támogatott – napelemes beruházást kívánnak létesíteni.

  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara „NAKAdémia – Humusz, a termőföld lelke” címmel talajtani tájékoztató rendezvényt tartott Kaposváron, 2018. február 19-én. A köztestület országszerte további ingyenes rendezvényeket szervez a témában, amelyekre jelentkezni lehet.

  • A közelmúltban újjáalakult Nemzeti Agrárgazdasági Kamara megyei elnökségei közül ezúttal négy olyan új elnököt mutatunk be, akik most vállalták és kapták meg első alkalommal a lehetőséget a tisztség betöltésére.

  • A NAK földgázbeszerzéssel kapcsolatos tendert ír ki a közeljövőben, amit megelőz a kamarai tagok körében meghirdetett igényfelmérés. Ezt segítendő, a 2018. januári történéseket bemutató földgázenergia-piaci összefoglalót adunk közzé.

A NAK Baranya megyei szervezete gazdálkodói fórumot tart 2018. február 27-én.

A gyergyószentmiklósi Szent Anna Otthon lakói videóüzenetben köszönték meg a Magyarok Kenyere program során kapott adományokat.

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Őstermelői adatok lekérdezése

 

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok