Kamarai hírek

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Élelmiszeripari Igazgatósága a kamarai tagok érdeklődése és visszajelzései alapján idén ősszel és tavasszal is megrendezi a „Tanuljunk együtt!” programsorozatot. Elsőként a pálinka- és a párlatkészítésről lesz szakmai rendezvény.

  • Több mint száz előadás várta február 19-én és 20-án az ötödik PREGA – Precíziós Gazdálkodási és Agrárinformatikai Konferencia és Kiállítás látogatóit, akiknek száma idén meghaladta az ezret. A legújabb technológai fejlesztésekről is beszámoltak a résztvevők.

  • Elkezdődött a 2019-es PREGA konferencia és kiállítás. A NAK elnöke a megnyitón elmondta, a kamara egyik kiemelt feladatának tekinti az információátadást, a legmodernebb tudás közvetítését, ezért támogatja az eseményt.

  • Közeledik a NAK, az Agroinform és az AMC szervezésében a PREGA – Precíziós Gazdálkodási és Agrárinformatikai Konferencia és Kiállítás. 2019. február 19-én és 20-án több mint száz előadó mutatja be a precíziós gazdálkodás legújabb megoldásait többek között a talajművelés, a növényvédelem, a tápanyag-kijuttatás, az öntözés és a térinformatika területén.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Gazdafórum – Öntözési szakmai konferencia címmel tartott gazdafórumot a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Igazgatósága.

A visegrádi országok agrárkamaráinak veszprémi ülésén a köztestületek vezetői megállapodtak abban, hogy indítványozzák országuk döntéshozóinál a bioüzemanyagok bekeverési arányának növelését. Döntés született egy alma-munkacsoport létrehozásáról is.

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok