Kamarai hírek

Egyre népszerűbbek a termelői piacok, jelenleg már 260 működik belőlük az országban. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara internetes piackeresője mindenkinek megmutatja, hol talál ilyen piacot, vagy akár konkrét terméket.

  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Élelmiszeripari Igazgatósága a kamarai tagok számára lehetőséget biztosít a stockholmi élelmiszeripari kiállítás megtekintésére.

  • Zalából indult, Borsodban zárult: körbeért az országban a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) „Itthonról Otthonra” nevű iskolai tájékoztató fórumsorozata. Mind a 19 megyében egy-egy általános és középiskolában összesen 3500 diák hallhatott előadást a mezőgazdaság sokszínűségéről, a tudatos fogyasztásra fókuszálva.

  • Tájékoztatjuk a NAK tagjait, hogy 2018. április 17-én kedden 11-15 óráig áramszünet miatt a kamara budapesti, Fehérvári úti ügyfélszolgálatán a félfogadás szünetel! Megértésüket köszönjük!

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Hajdú-Bihar megyei szervezete „Öko-logikus gazdálkodás, aktuális kérdések az agrárgazdaságban” címmel szakmai rendezvényt tart 2018. május 4-én, Hajdúnánáson.

A tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok ellen hozott európai bizottsági javaslatban érvényesül a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara álláspontja is.

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Földbizottsági meghívók

Őstermelői adatok lekérdezése

 

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok