TISZ

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara ,,Erősödő agrár- és élelmiszer-gazdaság, jólétében gyarapodó vidék" címmel tájékoztató rendezvényeket tart 2017. szeptember 26-tól az ország több megyéjében.

Október 31-től kezdetét veszi az év azon időszaka, amikor tilos a trágyakijuttatás a nitrátérzékeny területekre. A tilalom február 15-ig tart, mely alól kivételt csak az őszi kalászosok február 1-jétől megengedett…

  • A Magyar Államkincstár felszólító végzés kiküldésével hívja fel az érintettek figyelmét, ha a benyújtott egységes kérelmükkel kapcsolatban adategyeztetésre van szükség. Ennek oka lehet fizikai blokkon belüli túligénylés, táblaátfedés, területi ráfedés.…

  • Újgenerációs fertőtlenítő technológia alkalmazható a higiéniás kihívásokkal szemben a mezőgazdaság, az élelmiszeripar és az állattenyésztés területén.

  • Megkezdi a Kincstár a 2017. évi területalapú támogatásokhoz, kifizetésekhez kapcsolódó adategyeztetést. Ezzel kapcsolatban a MÁK az érintett gazdálkodóknak a nyilvántartott e-mail címükre tájékoztatást küld

  • ,,Biztonságos munkavégzés a terepen” címmel munkavédelmi témájú tájékoztató sorozatot szervez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, amely a nemzetgazdasági tárca által indított kampányhoz kapcsolódik, és amelyen részt vehetnek induló vállalkozások képviselői is.

  • Az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program keretében elnyert ,,Fiatal mezőgazdasági termelők támogatása" című kiírásban nyertes fiatal gazdák kötelező képzésének teljesítésére hívja fel a figyelmet a Miniszterelnökség.

  • A fiatal mezőgazdasági termelők számára nyújtott induló támogatás céljából kiírt pályázat ugyan jelenleg az elbírás szakaszában jár, mégis fontos felhívni a figyelmet a ,,Gyakran Ismételt Kérdések" rovatra.

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

 

Őstermelői adatok lekérdezése

Ügyfélszolgálati irodák és falugazdászok