SZOLGÁLTATÁSOK

Országos jégkármérséklő-rendszer

ORSZÁGOS JÉGKÁRMÉRSÉKLŐ RENDSZER

Az országos lefedettséget nyújtó, összesen 986 darab talajgenerátorból álló talajgenerátoros jégkármérséklő rendszer 2018-ban állt üzembe. A Vidékfejlesztési Programból nyert 1,8 milliárd forintból kiépített rendszert a NAK az agrártárcával együtt – a kárenyhítési alapból származó évi 1,5 milliárd forint finanszírozásával – működteti.

FELNŐTTKÉPZÉS

FELNŐTTKÉPZÉS

Társaságunk a jogelődjeivel együtt 1995 óta folytat felnőttképzési tevékenységet. Célunk, hogy a képzéseinken résztvevők olyan gyakorlatias tudást sajátítsanak el, melynek alkalmazásával növelhetik vállalkozásuk eredményességét. Képzéseink között megtalálja az agrár-élelmiszergazdaság szereplői körében legnépszerűbb OKJ minősítést adó képzéseket, további akkreditált tanfolyamokat, valamint a Vidékfejlesztési Program kedvezményezettjei számára kötelező képzéseket is.

TÁPANYAG-GAZDÁLKODÁSI TERV KÉSZÍTÉS

TÁPANYAG-GAZDÁLKODÁSI TERV KÉSZÍTÉS

Szakértő kollégáink az MTA által kifejlesztett szoftver és talajtani szakmérnök bevonásával készítik el az Ön igényeire szabott tápanyag-gazdálkodási tervet. Szolgáltatásunkat ajánljuk pályázati vagy jogszabályi kötelezettség esetén, valamint akkor is, ha okszerű, precíziós gazdálkodást folytatna.

LABORATÓRIUMI TALAJVIZSGÁLAT

LABORATÓRIUMI TALAJ- ÉS NÖVÉNYVIZSGÁLAT

Szolgáltatásunk a laboratóriumi talaj- és növényvizsgálat segítségével képet kap terményei tápanyag ellátottságáról. Az akkreditált laboratóriumi vizsgálatokat, kedvező áron, garantált vállalási határidővel a NAK falugazdászainál helyben igényelheti.

NÖVÉNYBIZTOSÍTÁS

NÖVÉNYBIZTOSÍTÁS

Szakértő kollégáink öt biztosító társaság díjtámogatott és hagyományos növénybiztosítási termékeire vonatkozóan készítenek Önnek díjkínálatot. Biztosítsa Ön is területeit annak érdekében, hogy egy váratlan időjárási katasztrófa esetén is elkerülhesse az anyagi csődöt.

MOL-NAK KÁRTYA

MOL-NAK KÁRTYA

Literenként akár 20 forinttal olcsóbban tankolna? Igényeljen „NAK-os” MOL-kártyát! A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai jelentős kedvezménnyel tankolhatnak a MOL benzinkutakon. A literenkénti kedvezmények közt van olyan specifikus is, amely a mezőgazdasági szezonmunkák idején plusz kedvezményt is biztosít.

   
 

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei