Országos hírek

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) ingyenes szakmai programsorozatának keretein belül az őszi félévben újra meghirdeti a „Tanuljunk együtt! - Zöldség- és gyümölcsfeldolgozás” rendezvényét.


Az októberi rendezvényre jelentkezők száma és a résztvevők visszajelzései is azt mutatták, hogy élelmiszeripari előállítóink igénylik az ilyen és ehhez hasonló gyakorlatorientált eseményeket. Részvételi lehetőséget szeretnénk minél több tagunk számára biztosítani, ezért is döntött úgy a NAK Élelmiszeripari Igazgatósága, hogy a zöldség- és gyümölcsfeldolgozási szakmai gyakorlatot ismét meghirdeti. A rendezvény 2018. december 7-8. között lesz megtartva Budapesten, a Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Karán, amelyen 30 fő részvételét tudjuk biztosítani, 10 fő zöldségfeldolgozó és 20 fő gyümölcsfeldolgozó számára.

Az első napon  az elméleti tudásátadás biztosítása a cél, míg a második napon bontott csoportokban kerül sor a gyümölcs- és zöldségfeldolgozók gyakorlati programjára. Az általános információkon túl termékfejlesztési javaslatokkal és szemléletformáló, hasznos ötletekkel várják az érdeklődőket.

Az eseményen való részvétel rendezett kamarai tagság mellett ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Az utazás és az egyéb felmerülő költségek (a szállás, a programban foglalt ellátáson kívüli étkezések) a résztvevőket terhelik. A részletes programtervet tartalmazó meghívó és a regisztrációs link itt érhető el. A regisztráció nem jelent automatikus részvételi lehetőséget. Jelentkezést követően munkatársaink felveszik Önökkel a kapcsolatot! Kérdés esetén további információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Frissítve, 2018. 11. 29-én: a jelentkezést lezártuk, a résztvevőket hamarosan tájékoztatjuk.

(NAK)

 

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei