Országos hírek

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Élelmiszeripari Igazgatósága a kamarai tagok érdeklődése és visszajelzései alapján idén ősszel és tavasszal is megrendezi a „Tanuljunk együtt!” programsorozatot. Elsőként a pálinka- és a párlatkészítésről lesz szakmai rendezvény.

 

A kamara 2017-ben indította el a „Tanuljunk együtt!” hazai élelmiszeripari gyakorlati napok rendezvényeket, ahol célul tűztük ki, hogy feldolgozó tagjaink számára a lényeges elméleti alapokon túl a lehető legtöbb gyakorlati ismeretet is átadjuk az adott termékkel vagy termékkörrel kapcsolatban.

A szakmai napot 2019. március 14-én tartjuk egynapos rendezvény keretében Nyírbogdányban. A programon való részvétel rendezett kamarai tagság mellett ingyenes, de regisztrációhoz kötött! A részletes programterv itt érhető el. A regisztrációt itt lehet elvégezni. Az utazás költsége a résztvevőket terheli.

A gyakorlati napon – a befogadó hely kapacitásának megfelelően – 15 fő részvételét tudjuk biztosítani, ezért a regisztráció nem jelent automatikus részvételi lehetőséget.

Jelentkezést követően munkatársaink felveszik Önökkel a kapcsolatot!  Kérdés esetén további információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 


(nak.hu)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Cím: 1119 Budapest, Fehérvári út 89-95.

Zöld szám: +36 80 900 365

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Adószám: 18399257-1-43

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei