A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatóságának „Tanuljunk együtt!” programsorozata húsipari témakörben folytatódik, ahol az érdeklődők a grilltermékek és a sütnivaló kolbász gyártásával kapcsolatos ismereteiket bővíthetik.
A kamara feladatának tekinti, hogy tevékenységével segítse tagjait piaci helyzetük erősödésében. Ennek érdekében célunk a gyártási profiljukhoz illeszkedő, esetleg azt kibővítő széleskörű szakmai ismeretek átadása. A programjainkon résztvevők visszajelzései alapján igény mutatkozik az ilyen és ehhez hasonló gyakorlatorientált szakmai napok megtartására, akár a témakörök kiszélesítésével. A tagi igényekhez igazodva a húsipar számára ezért újabb lehetőséggel erősítjük a programok portfólióját.
A „Tanuljunk együtt! – Grill termékek és sütnivaló kolbász” szakmai programot 2019. április 26-án rendezzük meg Budapesten, a Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar Hűtő- és Állatitermék Technológiai Tanszék tanüzemében. A résztvevők megismerhetik többek között a húskészítmények élelmiszerbiztonsági alapjait, a gyártástechnológia főbb lépéseit, a gyártás élelmiszerkönyvi vonatkozásait, valamint áttekinthetik a húspépkészítés alapjait. Az elméleti előadásokon túl a gyakorlatban is lehetőség nyílik a különböző grilltermékek gyártására és ezek érzékszervi bírálatára.
A programon való részvétel rendezett kamarai tagság mellett ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Az utazás költsége a résztvevőket terheli. A részletes programtervet tartalmazó meghívó és a regisztrációs link itt érhető el.
A gyakorlati napon - a tanüzem méretének megfelelően - 18 fő részvételét tudjuk biztosítani, ezért a regisztráció nem jelent automatikus részvételi lehetőséget. Jelentkezést követően munkatársaink felveszik Önökkel a kapcsolatot! Kérdés esetén további információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Frissítve, 04. 04-én: a regisztráció lezárult, nem fogadunk több jelentkezőt!
(nak.hu)