AGRÁRBIZTOSÍTÁSOK

A jelenlegi veszélyhelyzetben sem szabad elfelejtkezni az időjárás okozta kockázatok kezeléséről, hisz az extrém időjárási körülmények a mezőgazdaságban dolgozók számára akár nagy anyagi veszteséget is jelenthetnek. A NAK Biztosításközvetítő Kft. szakemberei a jelenlegi időszakban is segítenek ebben a gazdálkodóknak. Öt biztosító társaság hagyományos és díjtámogatott növénybiztosítási termékeire vonatkozóan készítünk díjkínálatot, amelyből biztosításközvetítő falugazdászaink - akik maguk is tapasztalt agrárszakemberek – könnyűszerrel megtalálják az Önnek legmegfelelőbbet.

Bízza biztosítását agrár szakemberre!

Kivédhető kockázatok a mezőgazdaságban

A NAK Biztosításközvetítő Kft. szerződött falugazdászai közvetítésével az összes, Magyarországon működő mezőgazdasági biztosítással foglalkozó társaság bevonásával minden, köztermesztésben előforduló növényre, növényenként akár kilenc káreseményre (jégeső, vihar, aszály, felhőszakadás, mezőgazdasági ár­víz, tűz illetve téli, tavaszi vagy őszi fagy) illetve azok tetszőleges kombinációjára köthető biztosítási védelem. A NAK Biztosításközvetítő Kft. segítségével kötött biztosítások előnye, hogy egyes esetekben az állam akár 65%-ban is támogatja a biztosítás díját.

A kamara tagjai számára kiemelkedő ajánlat a NAK Biztosításközvetítő és az egyik vezető agrárbiztosító megállapodása alapján az a biztosítási konstrukció, amely megdőléses viharkárok esetén felmerülő többletköltségekre, - kizárólag a NAK-on keresztül - egy egyedi záradék keretében nyújt kiegészítő fedezet a szántóföldi növényekre a jég- és vihar kockázatok együttes biztosítása esetén.

Falugazdásza segít eligazodni a biztosítások útvesztőiben

Biztosításközvetítő kollégáink legtöbben maguk is gazdálkodnak, illetve falugazdászként rendszeresen találkoznak a termelőkkel. Fontos számukra, hogy ismerjék ügyfeleiket, az általuk termesztett növénykultúrákat, valamint tudják, hogy milyen káresemények érhetik az adott növénykultúrát. Falugazdászaink agrárszakemberként hiteles adatok birtokában az ügyfél teljes gazdaságát, annak kockázatait értékelik, és így megbízható módon tudnak plusz védelmet ajánlani a gazdálkodók számára. Biztosításközvetítő kollégáink a szerződéskötés után is az ügyfelek rendelkezésére állnak, adott esetben a kárenyhítési igénylések benyújtásában is segítenek, így a gazdálkodók a kamarai ügyintézés mellett, egy helyen, külön utánajárás nélkül, kedvező feltételekkel tudják intézni biztosítással kapcsolatos teendőiket is.

Munkatársaink az ország egész területén elérhetőek

 

NAK BIZTOSÍTÁSKÖZVETÍTŐ KFT
adószám: 25070354-2-43

A NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA
100%-OS TULAJDONÚ LEÁNYVÁLLALATA

KAPCSOLAT


HÍVJON MINKET!
INGYENES ZÖLD SZÁMUNK:
+36 80 900 365
(BIZTOSÍTÁSI MENÜPONT)

ÍRJON NEKÜNK!
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) tagjai számára folyamatosan bővülő, minő­ségi szakmai szolgáltatásokat rendszeresített, ezek közé tartozik a biztosításközvetítés is, amelynek fő célja, hogy a leginkább testreszabott, agrárspecifikus biztosításokat kínálhasson a tagság részére. A NAK Biztosításközvetítő Kft. a Magyar Nemzeti Bank által engedélyezett biztosításközvetítő cégként működik és több biztosító - jellemzően az agráriumhoz köt­hető - biztosítási termékeinek értékesítését végzi. E szolgáltatásunk célja, hogy…

Letölthető dokumentumok

Panaszkezelés

Adatvédelem

Tájékoztatók

Fontos információk

A mezőgazdaság kockázatainak kezelése és megelőzése Magyarországon az elmúlt években egyre növekvő mértékben kap hangsúlyt: a mezőgazdasági kockázatkezelési rendszer folyamatosan bővül, 2015-től elektronikus alapokon nyugszik, amellyel a termelők és hatóságok dolga is egyszerűsödik a kárbejelentések és kárenyhítő juttatás iránti kérelmek benyújtása, valamint a mezőgazdasági biztosítások kötése során. Az egyre átfogóbb rendszer több szempontból is példa nélküli az Európai Unióban, amelyet az Európai Bizottság is elismer.

 1. Agrárkár-enyhítési rendszer (I. pillér)
 2. Mezőgazdasági biztosítási díjtámogatás (II. pillér)
 3. Jégkármegelőzés (III. pillér)
 4. Krízisbiztosítási rendszer (IV. pillér)
 5. Termelői prevenciós beruházások (pl. öntözésfejlesztés, jégháló használata)

https://2015-2019.kormany.hu/hu/foldmuvelesugyi-miniszterium/agrargazdasagert-felelos-allamtitkarsag/mezogazdasagi-kockazatkezeles-es-megelozes

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ

 
X

Válassza ki a kívánt ügyintézés típusát!

Felhívjuk tagjaink figyelmét, hogy ügyintéző felületünk átalakult. A részletekről érdeklődjön ITT.
 • TagnyilvántartásTagnyilvántartásban szereplő adatok megtekintése, módosítás bejelentése.
 • Tagdíj ügyintézésTagdíjjal kapcsolatos ügyintézés, korrekciós felület, online fizetés, bizonylatok letöltése
 • Ügyfélszolgálati ügyekTagsággal, tagdíjjal kapcsolatos ügyek intézése, egyenleginformáció, illetve egyéb kérdések és kérések ami a tagságot érintik.
 • SzaktanácsadásSzaktanácsadói tevékenységgel kapcsolatos adatok megtekintése, módosítások kezdeményezése, akkreditált rendezvények listájának elérése.
 • Őstermelői/ ŐCSG nyilvántartással kapcsolatos ügyekAz őstermelők és az őstermelők családi gazdasága nyilvántartásba vételével, adatmódosítással, törléssel kapcsolatos ügyintézési elérhetőségek.
 • Családi mezőgazdasági társaságok nyilvántartásával kapcsolatos ügyintézésA családi mezőgazdasági társaságok minősítés kérelmezésének, adatmódosítás bejelentésének, minősítés törlésének ügyintézési elérhetősége.
 • Mezei őrszolgálatokElektronikus ügyintézés önkormányzatoknak a mezei őrszolgálatok nyilvántartásával és a fenntartásukhoz nyújtott állami hozzájárulás iránti kérelmek benyújtásához.
 • Duális képzőhelyek nyilvántartásba vételi kérelemA gazdálkodó szervezetek elektronikus úton is benyújthatják kérelmüket a duális képzőhelyek nyilvántartásába történő felvételükre.
 • Földművesek / Mezőgazdasági termelő szervezetekFöldműves nyilvántartásba vételhez igazolás kiállítása természetes személy esetében arról, hogy a természetes személy kérelmező a mezőgazdasági tevékenységet a kérelem benyújtását megelőző öt évből legalább három évben saját nevében és saját kockázatára folyamatosan folytatta, de az árbevétel - a három év alatt vagy ennek években meghatározott részében - azért maradt el, mert a mező-, erdőgazdasági célú beruházás még nem hasznosulhatott, illetőleg arról, hogy a szervezet legalább egy vezető tisztségviselője vagy a cégvezetője 3 éves üzemi gyakorlattal rendelkezik.
 • Kamarai meghatalmazásKamarai meghatalmazás létesítésének lehetősége az ügyfél számára elektronikus úton. A kamarai meghatalmazás alapján a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara eljárhat ügyfelei érdekében az agrártámogatásokkal kapcsolatos elektronikus ügyintézésben.
 • Okmányhitelesítés kérelemSzármazási bizonyítványok hitelesítése, kiadása, egyéb kereskedelmi dokumentumok láttamozása, valamint ezek nyilvántartása.
 • Szakmai ellenőrzési szakértői névjegyzék pályázati űrlapjaPályázati lehetőség a szakmai ellenőrzési szakértői névjegyzékbe kerüléshez, az agrár duális képzőhelyek nyilvántartásba-vételénél szakértői feladatok ellátása érdekében.
 • Vizsgafelügyelői névjegyzékPályázat benyújtása a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által nyilvántartott viszgafelügyelői névjegyzékbe.
X

Válassza ki a kívánt ügyintézés típusát!

Felhívjuk tagjaink figyelmét, hogy ügyintéző felületünk átalakult. A részletekről érdeklődjön ITT.
X

E-ÜGYINTÉZÉS KAMARAI BELÉPÉS

...
Ha Ön kamarai tag, akkor a belépést követően szakterületét, tevékenységét érintő személyre szabott információkat, híreket olvashat, illetve az e-Irodában ügyeket intézhet.

Amennyiben Ön még nem rendelkezik kamarai azonosítóval, keresse fel ügyfélszolgálatunkat.


Lépjen be a kamarai azonosítója és jelszava megadásával!
Emlékezzen rám