Élelmiszer-feldolgozás

Megjelent a Magyar Élelmiszerkönyv Bizottság Titkárságának közleménye a 2019. évi termésű búzából és rozsból készített liszt- és daratermékek jellegmintáiról.


A Magyar Élelmiszerkönyv 2-201. számú, Malomipari termékek irányelvének felhatalmazása alapján a Magyar Gabonafeldolgozók, Takarmánygyártók és -Kereskedők Szövetsége szervezésében elkészültek, és a Magyar Élelmiszerkönyv Bizottság Malomipari Termékek Szakbizottságának elnöke által jóváhagyásra kerültek a 2019. évi termésű búzából és rozsból készített liszt és dara (BL-55, BL-80, BL-112, RL-60, RL-90, BFF-55, TL-55, AD) jellegminták.

A jellegminták 2020. február 20-án léptek érvénybe. A jellegminták az új jellegminták kibocsátásáig érvényesek. A közlemény a Földművelésügyi Értesítőben olvasható.


(NAK/Polczer Katalin)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

 

Őstermelői adatok lekérdezése