Országos hírek

A legendássá vált 1971-es budapesti rendezvény után 50 évvel, 2021. őszén újból Magyarországra figyel majd a nemzetközi vadász közösség. 

 Az Egy a Természettel – Vadászati és Természeti Világkiállítás, 2021 szervezői kifejezetten a vadgazdálkodás és vadászat gyakorlati tapasztalatait, kihívásait és szépségét szeretnék bemutatni különböző témakörökben egy nagyszabású nemzetközi konferenciasorozat keretein belül. Az esemény a természet-, élőhely és vadvédelem, vadegészségügy, innovatív projektek, vadászat jövőképe, jogi háttér változások, vagyis minden Európa és a világ vadászatát és vadgazdálkodási gyakorlatát meghatározó téma köré szerveződött. A meghívott előadók olyan nemzetközi és magyar gyakorlati vadgazdák, gyakorló vadászok, akik kifejezetten saját tapasztalataikról számolnak be az adott témakörben. A felkért szakemberek és az általuk képviselt szervezetek a világ számos országából érkeztek a konferenciára, Horvátországtól és Szlovákiától kezdve Belgiumon, Németországon, az USA-n és Kanadán keresztül egészen Namíbiáig, így a vadászati világ szinte teljes spektruma képviselteti magát az ötnapos konferencián.

A rendezvény 4+1 napja során tematikus bontásban, öt fő témakörben olyan előadásokkal találkozhatnak az érdeklődők, amelyek mind a magyar mind pedig a világ vadgazdálkodási gyakorlatának aktuális kérdéseit, válaszait, küzdelmeit, szépségeit, illetve a rájuk leselkedő esetleges veszélyeket, kihívásokat mutatják be.

A program szervezői törekednek arra, hogy egy-egy témát minél alaposabban mutassanak be, ezért a megszokottnál sokkal több előadóra számíthatnak a résztvevők. Az előadók felkérésénél és kiválasztásánál a szervezők külön figyelmet fordítottak a napi szintű, gyakorlati szakemberek felkutatására, elkerülve az elméleti, sok esetben száraz és teoretikus megközelítését az adott témának.

Amennyiben a szervezők álma megvalósul egy ritkán látott és hallott, kifejezetten a gyakorlati tapasztalatokból merítő és abból építkező rendkívül izgalmas és hasznos előadássorozatnak néznek elébe az arra kíváncsi látogatók.

 

A konferencia összes előadása a világkiállításra megváltott belépőjeggyel, előzetes regisztráció nélkül látogatható! Az utolsó, terepi nap látogatása regisztrációhoz és a regisztrációs díj befizetéséhez kötött.

További információért látogasson el az esemény weboldalára: https://huntingconference2021.com/

 

 

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Egységes kérelem

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei