Országos hírek

Az elmúlt időszakban aggasztóként értékelte több EU-tagállam is az alapvető termelési költségek (mint takarmány, műtrágya, energia, építőanyag, stb.) kiugróan magas növekedését, továbbá a mezőgazdaság ellátottságát (pl. az inputanyagok szűkössége).


A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a Copa-Cogeca helyzetértékelésével összhangban tagállami szinten is szeretné szélesebb körben vizsgálni az árnövekedés(ek) agrár-élelmiszeripari, kimondottan a termelőket érintő közvetlen hatását.

Kérjük, segítse a munkánkat a kérdőív kitöltésével!

A kérdőív 10 blokkból épül fel. Az általános kérdéseket követően az alábbi főbb témaköröket érinti: gázárak, a műtrágya árak, a villamos energia árak, az építési költségek, a mezőgazdasági gépek és berendezések ára, a takarmányárak, a munkaerő költsége, a csomagolóanyagok - beleértve az agrofóliák - ára és az élelmiszer-árak növekedése.

Blokkonként egységesen néhány kérdésre kell válaszolni, a saját ágazat függvényében: érintettség, jelenlegi hatás (példákkal), megoldási javaslat (példákkal). Minden kérdés kötelező, így ha Önt valamelyik nem érinti, a gyorsabb továbbhaladás érdekében kérem, írja a szövegmezőkbe, hogy "nem érint", "nem releváns", „-”stb.

A kérdések megválaszolása anonim formában történik.


Visszajelzését köszönjük!

 

(NAK/Horváth Vivien)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Egységes kérelem

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei