Vármegyei hírek

A Somogy Megyei Önkormányzat és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Somogy megyei szervezete Helyi termékek a gasztronómiában című workshopot tart.

 

A rendezvény helyszíne: 7400 Kaposvár, Fő u. 10., Somogy Megyei Önkormányzat, Díszterem

A rendezvény kezdő időpontja: 2018. május 11. (péntek), 09:00 óra

Program:
·    09:00-9:30 Regisztráció
·    09:30-09:40 Köszöntő - Huszti Gábor, Somogy Megyei Önkormányzat, alelnök
·    09:40-09:45 A Helyi Termék Nap kezdeményezés bemutatása - Mácsai Ádám, Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, megyei igazgató
·    09:45-10:15 A helyi termékek lehetőségei és hiányosságai marketing szempontból - Dr. Szigeti Orsolya, Kaposvári Egyetem, Gazdaságtudományi Kar, dékán
·    10:15-10:45 A helyi termékek a gasztronómiában a termelő szemszögéből - Vrancsik Tibor (Erdőkert), kistermelő, őstermelő
·    10:45-11:15 A helyi termékek a gasztronómiában a vendéglátós szemszögéből - Ivánfi Balázs, Erzsébet Sörház
·    11:15-11:30 Kérdések és válaszok, problémafelvetések, megoldási javaslatok megbeszélése

Kérjük, részvételi szándékát legkésőbb 2018. május 9-ig jelezze az itt elérhető regisztrációs lap kitöltésével.

Szeretettel várjuk rendezvényünkön, mely kísérő rendezvénye a Vigasságok terén délután tartandó Helyi Termék Nap! A Helyi Termék Nap alatt Somogy megyei kistermelők-őstermelők és kézművesek termékeiből válogathatnak és zenés kulturális programokon vehetnek részt. Bővebb információ: https://www.facebook.com/helyitermeknap/

 

(NAK)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ

 
X

Válassza ki a kívánt ügyintézés típusát!

Felhívjuk tagjaink figyelmét, hogy ügyintéző felületünk átalakult. A részletekről érdeklődjön ITT.
 • TagnyilvántartásTagnyilvántartásban szereplő adatok megtekintése, módosítás bejelentése.
 • Tagdíj ügyintézésTagdíjjal kapcsolatos ügyintézés, korrekciós felület, online fizetés, bizonylatok letöltése
 • Ügyfélszolgálati ügyekTagsággal, tagdíjjal kapcsolatos ügyek intézése, egyenleginformáció, illetve egyéb kérdések és kérések ami a tagságot érintik.
 • Őstermelői/ ŐCSG nyilvántartással kapcsolatos ügyekAz őstermelők és az őstermelők családi gazdasága nyilvántartásba vételével, adatmódosítással, törléssel kapcsolatos ügyintézési elérhetőségek.
 • Családi mezőgazdasági társaságok nyilvántartásával kapcsolatos ügyintézésA családi mezőgazdasági társaságok minősítés kérelmezésének, adatmódosítás bejelentésének, minősítés törlésének ügyintézési elérhetősége.
 • Mezei őrszolgálatokElektronikus ügyintézés önkormányzatoknak a mezei őrszolgálatok nyilvántartásával és a fenntartásukhoz nyújtott állami hozzájárulás iránti kérelmek benyújtásához.
 • Duális képzőhelyek nyilvántartásba vételi kérelemA gazdálkodó szervezetek elektronikus úton is benyújthatják kérelmüket a duális képzőhelyek nyilvántartásába történő felvételükre.
 • Földművesek / Mezőgazdasági termelő szervezetekFöldműves nyilvántartásba vételhez igazolás kiállítása természetes személy esetében arról, hogy a természetes személy kérelmező a mezőgazdasági tevékenységet a kérelem benyújtását megelőző öt évből legalább három évben saját nevében és saját kockázatára folyamatosan folytatta, de az árbevétel - a három év alatt vagy ennek években meghatározott részében - azért maradt el, mert a mező-, erdőgazdasági célú beruházás még nem hasznosulhatott, illetőleg arról, hogy a szervezet legalább egy vezető tisztségviselője vagy a cégvezetője 3 éves üzemi gyakorlattal rendelkezik.
 • Kamarai meghatalmazásKamarai meghatalmazás létesítésének lehetősége az ügyfél számára elektronikus úton. A kamarai meghatalmazás alapján a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara eljárhat ügyfelei érdekében az agrártámogatásokkal kapcsolatos elektronikus ügyintézésben.
 • Okmányhitelesítés kérelemSzármazási bizonyítványok hitelesítése, kiadása, egyéb kereskedelmi dokumentumok láttamozása, valamint ezek nyilvántartása.
 • Szakmai ellenőrzési szakértői névjegyzék pályázati űrlapjaPályázati lehetőség a szakmai ellenőrzési szakértői névjegyzékbe kerüléshez, az agrár duális képzőhelyek nyilvántartásba-vételénél szakértői feladatok ellátása érdekében.
 • Vizsgafelügyelői névjegyzékPályázat benyújtása a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által nyilvántartott viszgafelügyelői névjegyzékbe.
X

Válassza ki a kívánt ügyintézés típusát!

Felhívjuk tagjaink figyelmét, hogy ügyintéző felületünk átalakult. A részletekről érdeklődjön ITT.
X

E-ÜGYINTÉZÉS KAMARAI BELÉPÉS

...
Ha Ön kamarai tag, akkor a belépést követően szakterületét, tevékenységét érintő személyre szabott információkat, híreket olvashat, illetve az e-Irodában ügyeket intézhet.

Amennyiben Ön még nem rendelkezik kamarai azonosítóval, keresse fel ügyfélszolgálatunkat.


Lépjen be a kamarai azonosítója és jelszava megadásával!
Emlékezzen rám