Szakképzés

A hazai szakképzés legrangosabb országos rendezvénye, a Szakma Sztár Fesztivál 2024. április 24 - 25. között kerül megrendezésre a Hungexpo területén. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara együttműködésével megvalósuló esemény az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyek és a Szakma Kiváló Tanulója Versenyek utolsó állomása, amely számos programmal, szakma és szakmairány bemutatkozásával várja az érdeklődőket

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a Hungexpo A pavilonjában 21 agrárszakma és szakmairány bemutatásával várja az érdeklődő diákokat és szüleiket. Az Agrárszakképző Intézmények által kialakított interaktív tevékenységszigeteken számos szakmai és szórakoztató program keretében ismerkedhetnek meg a látogatók az agrárszakmákkal, és kóstolhatnak bele azokba. Aki pedig kedvet kap valamelyik szakma iránt, azt is megtudhatja, hogy az országban hol és milyen lehetőségekkel tudja azt elsajátítani.

Várjuk szeretettel az agrár szakmák iránti érdeklődőket az „A” pavilonba, ahol szakmabemutatókkal, játékos vetélkedőkkel és pályaorientációs játékokkal készülünk a látogatásukra.

 • Tedd próbára agrár tudásod! Forgasd meg a szerencsekereket, hiszen hasznos ajándékokat nyerhetsz, ha helyesen válaszolsz az agráriumot érintő témakörökben.
 • Juss ki a szabadulószobából! Válaszolj a mezőgazdaság, állattenyésztés, élelmiszeripar, erdészet, növénytermesztés vagy akár kertészeti témakörökben felmerülő kérdésekre, hogy szabadulhass!
 • Találkozhatsz háziállatokkal, és kipróbálhatod magad rodeózásban is.

Érkezhettek egyénileg vagy csapatban is.

Várunk szeretettel minden kedves érdeklődőt.

Nyitva tartás:
2024. április 24. 11:00-16:00-ig
2024. április 25. 9:00-16:00-ig

Az MKIK programja itt elérhető.

A NAK programja itt elérhető.

 

Kapcsolódó hírek

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Falugazdász iroda elérhetősége

ŐSTERMELŐ, ŐCSG KERESŐ

Youtube

Facebook

LinkedIn

Instagram

X

Válassza ki a kívánt ügyintézés típusát!

Felhívjunk tagjaink figyelmét, hogy ügyintéző felületünk átalakult. A részletekről érdeklődjön ITT.
 • TagnyilvántartásTagnyilvántartásban szereplő adatok megtekintése, módosítás bejelentése.
 • Tagdíj ügyintézésTagdíjjal kapcsolatos ügyintézés, korrekciós felület, online fizetés, bizonylatok letöltése
 • Ügyfélszolgálati ügyekTagsággal, tagdíjjal kapcsolatos ügyek intézése, egyenleginformáció, illetve egyéb kérdések és kérések ami a tagságot érintik.
 • SzaktanácsadásSzaktanácsadói tevékenységgel kapcsolatos adatok megtekintése, módosítások kezdeményezése, akkreditált rendezvények listájának elérése.
 • Őstermelői/ ŐCSG nyilvántartással kapcsolatos ügyekAz őstermelők és az őstermelők családi gazdasága nyilvántartásba vételével, adatmódosítással, törléssel kapcsolatos ügyintézési elérhetőségek.
 • Családi mezőgazdasági társaságok nyilvántartásával kapcsolatos ügyintézésA családi mezőgazdasági társaságok minősítés kérelmezésének, adatmódosítás bejelentésének, minősítés törlésének ügyintézési elérhetősége.
 • Mezei őrszolgálatokElektronikus ügyintézés önkormányzatoknak a mezei őrszolgálatok nyilvántartásával és a fenntartásukhoz nyújtott állami hozzájárulás iránti kérelmek benyújtásához.
 • 1 ha alatti belterületi telkek mezőgazdasági művelésének igazolásaAz 1 hektár alatti, művelés alól kivett belterületi telkek szőlő, szántó, gyümölcsös, kert művelési ág szerinti megművelésének igazolása iránti kérelmek benyújtása elektronikus úton.
 • Duális képzőhelyek nyilvántartásba vételi kérelemA gazdálkodó szervezetek elektronikus úton is benyújthatják kérelmüket a duális képzőhelyek nyilvántartásába történő felvételükre.
 • Földművesek / Mezőgazdasági termelő szervezetekFöldműves nyilvántartásba vételhez igazolás kiállítása természetes személy esetében arról, hogy a természetes személy kérelmező a mezőgazdasági tevékenységet a kérelem benyújtását megelőző öt évből legalább három évben saját nevében és saját kockázatára folyamatosan folytatta, de az árbevétel - a három év alatt vagy ennek években meghatározott részében - azért maradt el, mert a mező-, erdőgazdasági célú beruházás még nem hasznosulhatott, illetőleg arról, hogy a szervezet legalább egy vezető tisztségviselője vagy a cégvezetője 3 éves üzemi gyakorlattal rendelkezik.
 • Kamarai meghatalmazásKamarai meghatalmazás létesítésének lehetősége az ügyfél számára elektronikus úton. A kamarai meghatalmazás alapján a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara eljárhat ügyfelei érdekében az agrártámogatásokkal kapcsolatos elektronikus ügyintézésben.
 • Okmányhitelesítés kérelemSzármazási bizonyítványok hitelesítése, kiadása, egyéb kereskedelmi dokumentumok láttamozása, valamint ezek nyilvántartása.
 • Szakmai ellenőrzési szakértői névjegyzék pályázati űrlapjaPályázati lehetőség a szakmai ellenőrzési szakértői névjegyzékbe kerüléshez, az agrár duális képzőhelyek nyilvántartásba-vételénél szakértői feladatok ellátása érdekében.
 • Vizsgafelügyelői névjegyzékPályázat benyújtása a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által nyilvántartott viszgafelügyelői névjegyzékbe.
X

Válassza ki a kívánt ügyintézés típusát!

Felhívjunk tagjaink figyelmét, hogy ügyintéző felületünk átalakult. A részletekről érdeklődjön ITT.
X

E-ÜGYINTÉZÉS KAMARAI BELÉPÉS

...
Az e-Iroda felületre történő belépést követően tagságával és tagdíjával kapcsolatos ügyeket intézhet. Amennyiben szaktanácsadói tevékenységet végez, úgy a belépést követően tevékenységéhez kapcsolódó adatai is megjelennek.

Ha Ön még nem rendelkezik Kamarai nyilvántartási számmal, keresse fel ügyfélszolgálatunkat.

Hasznos tudnivalók az e-Iroda használatához


Lépjen be Kamarai nyilvántartási száma és jelszava megadásával!
Emlékezzen rám