Fiatal gazdálkodó

Az Ön véleménye, tapasztalata fontos számunkra! A FAIRShare, az Európai szintű Agrár-Digitális Eszköztár (DATs) kérdőíve.


A 2018. novemberében indult FAIRshare elnevezésű az Unió Horizont 2020 keretprogramjában támogatott projekt, melynek fő célja a gazdálkodók felkészítése a digitális korszakra a szaktanácsadók/szakirányítók kapacitásfejlesztésén keresztül, lehetővé téve a szaktanácsadóknak meglévő digitális eszközök elérését, kipróbálását, tanácsadási folyamataikba a digitális megoldások beépítését. Mindezekhez a projekt keretében egy Agrár-Digitális Eszköztár (DATs Inventory-Digital Advisory Tools Inventory) került kiépítésére, amely 2020 februártól érhető el egy rövid regisztrációt követően. Egy folyamatosan bővülő adatbázisról van szó, amely jelenleg 70 agrár-digitális tanácsadó eszközt tartalmaz, különböző Európai országok agrár-digitális eszközeinek gyűjteményéből áll, továbbá lehetőséget biztosít új eszközök feltöltésére is.

Szeretnénk felkérni, hogy ossza meg tudását és tapasztalatát egy kérdőív kitöltésével.

További információk

FAIRShare Survey for Framers (online)

Szaktanácsadók/Szakirányítók - FAIRShare Survey for Advisors (online)

A válasz feltöltésének határideje: 2020. augusztus 31. (hétfő).  

Információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


(NAK/Jakab Ágnes)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

 

Őstermelői adatok lekérdezése