REL együttműködés

Újabb értékelési határnap következik a Helyi termékértékesítést szolgáló piacok infrastrukturális- és eszköz fejlesztése című, VP6-7.2.1.1-20 kódszámú felhívásban.

Tájékoztatjuk a pályázókat, hogy 2021 év végéig, szakaszosan lehet pályázatot benyújtani, azonban az utolsó szakaszzárás időpontja 2021. december 17-e lesz. Ezen értékelési határnapig a pályázatban benyújtásra került projektek kerülnek együttesen elbírálásra.

Pályázni továbbra is a vidéki térségekben működő települési önkormányzatok, települési nemzetiségi önkormányzatok és nonprofit szervezetek tudnak, a helyi termékértékesítést szolgáló piacok, vásárterek, infrastrukturális fejlesztésének vagy létrehozásának megvalósítására. Támogathatók a helyi piacok és vásárterek működtetéséhez szükséges rögzített vagy mobil eszközök, hűtőpultok, hűtők, láda- és rekeszmosó/fertőtlenítő gépek, illetve zárható asztalok beszerzése, továbbá a helyi piacok helyiségeinek felújítása, vagy új helyiségek kialakítása, megújuló energiaforrást hasznosító technológiák kialakítása, valamint a gépjárműbeszerzés.

A megfelelően benyújtott projektekre maximum 100 millió Ft vissza nem térítendő támogatás igényelhető. Az eredeti pályázati felhívás nem változott, a követelmények és értékelési szempontok változatlanul érvényben vannak.

(NAK/Szomi Edina)

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

 

Őstermelői adatok lekérdezése