Az Élelmiszeripari Magazin idei 3. számból az ágazat legfrissebb híreiről és aktualitásairól informáljuk tagjainkat.
A magazinban szereplő Eseménynaptárban nemzetközi és hazai élelmiszeripari kiállításokról, konferenciákról és eseményekről, illetve a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara saját rendezvényéről a novemberben megrendezésre kerülő Agtech Summitról adunk hírt.
Igazgatósági híreinknél többek közt a NAK által életre hívott online katalógust ismerhetik meg, amely segítséget nyújt tagjainknak a vállalkozások céljainak legmegfelelőbb gépek, eszközök és szolgáltatások kiválasztásához a pályázati időszakban, egyúttal a katalógus megjelenési lehetőséget kínál a gép- és technológia gyártóknak, valamint forgalmazóknak. Ugyanebben a rovatban a pálinka alosztály augusztus 29-ei üléséről olvashatnak beszámolót és az élelmiszer feldolgozással kapcsolatos híreinkről tájékozódhatnak.
A hazai hírek, szabályozások rovatunk aktuális témái a fenntartható közétkeztetés kapcsán életre hívott szakpolitikai párbeszédet és pályázatok és kutatások híreit érinti.
Érdemes aktuális számunkban is tanulmányozni az EU híreket, szabályozásokat és felhívásokat, Innovatív megoldások rovatunkban pedig egy forradalmi termékhamisítás elleni megoldást mutatunk be, a SMark biztonsági jelölést.
Olvassák az ágazat híreit lapozható formájú online Élelmiszeripari Magazinunkban!
NAK Élelmiszeripari Igazgatóság