REL együttműködés

Szakmai konferenciát tart a Kislépték Egyesület az OMÉK-on 2021. október 10-én vasárnap 10.30-as kezdéssel a „Zöldség-gyümölcs ágazat a hazai ellátási láncban – Tapasztalatok és értékelés a Co-Fresh projekt keretein belül” címmel.

A rendezvény a fenntartható csomagolási technológiákról, a zöldség-gyümölcs kereskedelem Rövid Ellátási Lánccal kapcsolatos kihívásairól, valamint a hazai gombafogyasztás eredményeinek bemutatásáról szól. Célja, hogy olyan mezőgazdasági-élelmiszeripari értékláncokat hozzon létre, melyek a környezeti fenntarthatóság, a gazdasági versenyképesség és a társadalmi-gazdasági egyensúly feltételeit teljesítik. 7 mintaprojekt vesz rész a Co-Fresh projektben, a hazai partnerség pedig kiegészül egy munkacsoporttal majd, aminek munkássága ezen konferencián indul útjára.

A szervezők várják a hazai zöldség-gyümölcs ágazat jelenlegi helyzete iránt érdeklődő résztvevőket, hogy aktuális információkhoz jussanak szakemberektől.

A rendezvény regisztrációhoz kötött, a regisztrációs felület a REGISZTÁCIÓ linkre kattintva érhető el. Helyszín: az OMÉK Hungexpo E pavilonja. A rendezvény szaktanácsadók részére kiajánlott rendezvény.

További részletek itt érhetők el.

NAK

Címkék:

Kapcsolat

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

Székhely: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113. (Bartók Udvar)

Adószám: 18399257-2-43

E-mail: ugyfelszolgalat@nak.hu

Zöld szám: +36 80 900 365

Személyes ügyfélfogadás

 

Ügyfélszolgálati irodák elérhetőségei

 

Őstermelői adatok lekérdezése